A Föld Tüdeje
A Föld Tüdeje
Menü
 
Segítőink

   Alapítók:Wagner Frigyes; Dr. Makó Sándor; Éles József; Dr. Marik György; Markovits László; Csabai István

Alapítvány képviselője:  Kokas Lajos

Egyébb adatok:

 A Föld Tüdeje Környezetvédelmi és Környezettudatos Nevelést Elősegítő Közhasznú Alapítvány 
  Adatok:
Nyílvántartásba vételi szám: Bács-Kiskun Megyei Bíróság 105 sz.
Bejegyző végzés dátuma:  2007 08. 23.
Statisztikai számjel: 19055273 9499 569 03
Adó szám: 19550273-1-03
Székhely: 6000. Kecskemét Szélmalom utca 38.sz.
Levelezési cím: Budapest, 1165.  Bökényföldi út, 93.sz.
Kuratórium elnöke: Kokas Lajos
Telefonszám:  06205468553

Email:  afoldtudeje@gmail.com

Bankszámla szám:CIB Bank GIRO-számlaszám  11101301-85006951-10000001

                                       Bankon belüli rövid számla szám: 0213-467275-511

 
Ezek már a mi fáink
Tartalom
*
*
*
*
 
Elérhetőségeink:

 A Föld Tüdeje Alapítvány:  afoldtudeje@gmail.com                                                       

Kokas lajos:

  Tel  : 06205468553

 ( Ha nem tudom felvenni,

 hagyj SMS-t, visszahívlak)

 
Céljaink:

      Az alapítvány a napokban került bejegyzésre, így megkezdhetjük a konkrét munkát. Még hosszas előkészítésre lessz szüksége a mozgalmunknak, de remélhetőleg tavasztól elkezdhetjük a fák ültetését is. Bankszámlaszámunk: 11101301-85006951-10000001 melyre várjuk az adományokat.
      Várjuk azok jelentkezését akik céljainkal egyetértenek, későbbiekben támogatóink kívánnak lenni, szeretnének velünk közösen dolgozni, tudásukkal és munkájukkal hozzákívánnak járulni az alapítvány hatékonyabb munkájához és természetesen várjuk azon iskolák, közösségek, baráti társaságok jelentkezését ahol olyan gyerekek vannak akik szeretnének fát ültetni.

  Ezzel el is jutottunk alapítványunk tényleges céljához mely igen egyszerü, mégis számos lehetőséget kínál azoknak akik gondolnak jövőnkre, szeretik a természetet és akarnak valamit tenni környezetünk megóvása, jobbítása érdekében.

   2007 tavaszán kívánjuk megkezdeni tényleges működésünket, de addig is szervezési munkálatokat folytatunk. Az alapítvány által begyűjtött anyagi javakat -legyen az támogatás, vagy adomány- arra kívánjuk fordítani, hogy a hozzánk jelentkező gyerekeket hozzásegítsük ahoz, hogy környezetükben fákat ültessenek.

   Mozgalmunk ezt olyan formában kívánja megvalósítani, hogy az abban résztvevő gyerekek játékosan, számukra emlékezetesen a faültetésen keresztül kötődjenek a természethez, bennük ezen kötődés által kialakulhasson a természet iránti gondoskodó szeretet.

   A hozzánk jelentkező gyerekek megjelölik, hogy hol milyen fát szeretnének ültetni, de kérhetnek segítséget is ahhoz, hogy több jelentkezőből álló csoport esetén az alapítvány szervezőmunkával segítse őket abban, hogy a közvetlen közelükben akár egy egész parkot létrehozzanak. Az esemény emlékezetesebbé tételéhez felkérjük a gyermekek álltal kedvelt személyek, híres személyiségek segitségét.

   Nem kívánjuk konkrét kategóriákba szorítani a faültetést, de adunk néhány ötletet ahhoz, hogy milyen kérésekkel fordulhattok hozzánk: barátaiddal ültethetsz "BARÁTSÁG FÁT" ahová később kijárhattok közösen, Kedvenc hírességeddel ültethetsz emlékfát, készíthettek parkot melyben szabadidőtöket tölthetitek, ültethettek fákat az út mellé, hogy ha később messziről térsz haza már az úton emlékek töltsék meg szívedet. 

   Az elültetett fákrol fényképes, GPRS-es, dokumentációt készítünk, melyet bárki megtekinthet honlapunkon.  Játékokat szervezün, ahol a mások által ültetett fákat kereshetitek fel, saját honlapotokon dokumentálhatjátok a felkeresett helyeket ezzel kialakítva egy versenyt melyet természetesn díjazunk is.

Ha van időd nézd meg!: http://itheta.hu/foldegyesulet/afak/afak.html

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóink
Indulás: 2007-01-11
 
Hírportál
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok